Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice"

Proiect finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Programul Operațional Sectorial
Programul Operațional Sectorial
Programul Operațional Sectorial
Programul Operațional Sectorial

ADR Sud Muntenia a semnat primele contracte de finanțare în cadrul POS CCE

Joi, 5 septembrie, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, s-au semnat primele contracte de finanțare pentru proiectele depuse în cadrul Programului Operațional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice" (POS CCE).

Evenimentul, organizat cu ocazia semnării acestor contracte, s-a bucurat de prezența prim-ministrului Victor Ponta și a ministrului fondurilor europene, Eugen Teodorovici. Cu această ocazie, aproximativ 40 de societăți comerciale au devenit beneficiare de fonduri europene, contractele semnate avănd o valoare totală de aproape 72 milioane de lei.

ADR Sud Muntenia a fost desemnată Organism Intermediar în regiunea noastră pentru implementarea Programului Operațional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice", în urma semnării acordului-cadru încheiat cu Ministerul Economiei, în calitate de Autoritate de Management pentru POS CCE, document ce a intrat în vigoare în data de 11 martie 2013.

Agenția are atribuții de implementare a Axei Prioritare 1 - Un sistem de producție inovativ și eco-eficient: Operațiunea 1.1.1 Sprijin pentru consolidarea și modernizarea sectorului productiv prin investiții tangibile și intangibile - investiții pentru întreprinderi mici și mijlocii; Operațiunea 1.1.2 Sprijin pentru implementarea standardelor internaționale; Operațiunea 1.1.3 Sprijin pentru accesul pe noi piețe și internaționalizare și, respectiv, Operațiunea 1.3.2 Sprijin pentru consultanță acordat IMM-urilor.

Mai multe fotografii de la acest eveniment puteți vedea în galeria foto a evenimentului.

Vezi toate stirile

Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru!

Email