Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice"

Proiect finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Programul Operațional Sectorial
Programul Operațional Sectorial
Programul Operațional Sectorial
Programul Operațional Sectorial

Caravana de informare şi instruire a beneficiarilor privaţi POS CCE din Sud Muntenia

În perioada 10 – 12 iunie, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” (POS CCE), cu sprijinul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru POS CCE, organizează caravana de informare şi instruire a beneficiarilor privaţi din regiunea noastră.

Seminariile interactive destinate beneficiarilor POS CCE vor fi organizate astfel: în data de 10 iunie, la Târgovişte (Hotel King); în data de 11 iunie, la Piteşti (Hotel Cara); în data de 12 iunie, la Ploieşti (Hotel Central).

Beneficiarii privaţi care au primit finanţare nerambursabilă în cadrul POS CCE vor afla, cu această ocazie, informaţii utile despre stadiul derulării programului la nivel naţional, precum şi detalii despre procesul de implementare a proiectelor, cu accent pe procedura simplificată de achiziţii (Ordinul nr. 1120/2013), mecanismul de rambursare a cheltuielilor, rapoartele de progres, dar şi despre activităţile de informare şi publicitate ce trebuie realizate prin contractele de finanţare.

Caravana de informare şi instruire de la nivelul regiunii Sud Muntenia face parte din seria de evenimente de informare şi comunicare organizate, în perioada iunie – iulie, de Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”, cu sprijinul Asocierii Agrafics & Avensa şi Agenţiilor pentru dezvoltare regională, destinate beneficiarilor privaţi la nivel naţional, regional şi local.

 

Mai multe detalii despre implementarea POS CCE în Sud Muntenia puteţi obţine contactând experţii Serviciului Organism Intermediar POS CCE: Str. Sloboziei, nr. 9, Călărași, jud. Călărași, cod 910001, tel.: 0342/100.160, e-mail: oi.poscce@adrmuntenia.ro.

Vezi toate stirile

Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru!

Email